Törő Gábor

MórKapucinus tér 3.2. választókerület
2014 Sep. 22 10:05

Jubileumi Lecsófesztivál Székesfehérváron

Az eddigi legizgalmasabb, számos kísérőrendezvénnyel kezdődött szombaton Székesfehérváron, a Lecsófőző Vigasságon. A Várkörút felújítása miatt idén a Dózsa György úton, a Móri úton és a Városi Levéltár előtti útszakaszon zajlott a főzés. A jubileumi Lecsófesztiválon csaknem hatszáz csapat, munkahelyi és baráti közösségek, családok, határon túli vendégek vettek részt. A színes és hangulatos fesztiválon részt vett Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is, aki megkóstolta a székesfehérvári Fidesz által főzött lecsót.

Jubileumi Lecsófesztivál Székesfehérváron

Tovább »
2014 Sep. 15 14:51

Megújult a bodajki plébánia

Az esős idő ellenére a zarándokudvarban idén is hívek ezrei vettek részt a székesfehérvári egyházmegye hagyományos bodajki búcsúnapján. A nap fő eseménye, az egyházmegye papjaival koncelebrált püspöki szentmise volt, melyen L. Simon László államtitkár, Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Molnár Krisztián Fejér megye főjegyzője is részt vett vasárnap. Spányi Antal az ünnepi szentmisét követően megáldotta a plébániát, melynek homlokzatát négy millió forintból újították fel.

Megújult a bodajki plébánia

Tovább »
2014 Sep. 10 15:31

Újabb felújítások kezdődtek Móron

Az út és járda- felújítási program 2014. évi harmadik ütemében megvalósuló két beruházás munkaterületeit adták át Móron. Szerdán sajtó jelenlétében alapkövek elhelyezésével hivatalosan is megtörtént a munkaterületek átadása a megye és a város vezetőinek közreműködésével. A mintegy 75 millió forintos beruházásból új utat és parkolókat építenek.

Újabb felújítások kezdődtek Móron

Tovább »
2014 Sep. 10 10:45

Milliárdos teljes körű felújítás valósult meg Fejérben

Újabb mellékútfelújítási projekt kivitelezési munkálatai fejeződtek be az Új Széchenyi Terv keretein belül. A Komárom-Esztergom megyei Dad és a Fejér megyei Mór közötti több mint 15,7 kilométeres mellékút felújítása összesen több mint kétmilliárd forintos európai uniós támogatásból valósult meg. A keddi Pusztavámon tartott projektzáró sajtóeseményen a beruházás jelentőségét méltatta Merkatz László polgármester, Czunyiné Bertalan Judit és Törő Gábor országgyűlési képviselők.

Milliárdos teljes körű felújítás valósult meg Fejérben

Tovább »

Törő Gábor

Mór, Kapucinus tér 3.
eseménynaptár